Kedves Érdeklődő!

 

Ezúton is üdvözöllek oldalamon!

 

Nevem Mutier Riád, és okleveles fotográfusként tevékenykedem. Kiemelten Pest megyében, és környékén, de országosan is vállalok fotózásokat.

Borsod megyében, Ózdon születtem, és nőttem fel, majd a Debreceni Egyetemen végeztem tanulmányaimat. Jelenleg Pest megyében élek párommal, és két kislányommal.

Néhány éve csöppentem bele a fotózás világába, és legkedvesebb tevékenységemmé, immáron foglalkozásommá vált. Fotóimat leginkább emberekről készítem, embereknek. Szenzációs érzés gyönyörű képeket készíteni. Átélni, hogy az ember egy esemény, egy-egy pillanat megörökítésével milyen örömet tud okozni. Egy mosolygós gyermek, egy szárnyaló ifjú pár, vagy egy boldog család megörökítése mindent megér. Az érintettek számára életre szóló emlékeket hozva létre.

Sajnálattal tapasztalom mekkora alapvető tudásbeli és minőségi problémák vannak nagyon sok, magát fotográfusként hirdető személynél. Iskolai-óvodai fotózások, esküvők, portré- és családi fotózások. Nagyon sok a magát profinak beállító amatőr fotós. Sajnos az ügyfelek többsége ezeket észre sem veszi, egészen addig, amíg nem találkozik valóban minőségi munkával.

Részemről maximalista típus vagyok. Mind a munkámhoz használt felszerelés, mind a fotózások kivitelezése, mind a képeim utólagos kidolgozása terén. Ezen a weboldalon mindig az aktuális tudásomnak megfelelő, kizárólag általam készített képekkel találkozhatsz. Az azokon visszaköszönő minőséget garantálni tudom!

 

Bármilyen kérdésed van érdeklődj bátran!

 

 

Mutier Riád fotográfus - MutierFoto.hu

 

 

fotográfus bizonyítvány sorszáma: 848655
adószám: 63366116-1-33
székhely: Pest megye - 2192 Hévízgyörk, József Attila u. 3.