Kedves Érdeklődő!

 

Ezúton is üdvözöllek oldalamon!

 

Nevem Mutier Riád, és okleveles fotográfusként tevékenykedem. Kiemelten Pest megyében, és környékén, de országosan is vállalok fotózásokat.

Borsod megyében, Ózdon születtem, és nőttem fel, majd a Debreceni Egyetemen végeztem tanulmányaimat. Jelenleg Pest megyében élek párommal, és két kislányommal.

Eredetileg hobbiból kerültem a fotózás világába, amely először legkedvesebb tevékenységemmé, majd évek óta  foglalkozásommá vált. Fotóimat leginkább emberekről készítem, embereknek. Szenzációs érzés gyönyörű képeket készíteni. Átélni, hogy az ember milyen örömet tud okozni. Egy mosolygós gyermek, egy szárnyaló ifjú pár, vagy egy boldog család megörökítése mindent megér. Számomra ez a fotográfia legfontosabb része, megörökíteni, megismételhetetlen emlékeket hozni létre.

Nagyon fontosnak tartom, hogy mindezt a legmagasabb minőségben tegyem. Egy telefonnal készült fotó sohasem fog felérni egy profi által készített képpel. Az egyik megy a többi napi ezer közé. A másik az albumba, asztalra, netán a falra, és boldogság, büszkeség, ahányszor ránéz, vagy csak rágondol az ember.

Sajnálattal tapasztalom mekkora alapvető tudásbeli és minőségi problémák vannak nagyon sok, magát fotográfusként hirdető személynél. Iskolai-óvodai fotózások, esküvők, portré- és családi fotózások. Nagyon sok a magát profinak beállító amatőr fotós. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az ügyfelek többsége nagyon könnyen félrevezethető. Nem veszi észre a különbséget, egészen addig, amíg nem találkozik magasabb minőségű munkával. Vagy egyszerűen csak utólag szembesül vele, hogy becsapták. Hány ilyen történetet hallani napjainkban... Az, hogy veszünk egy gépet önmagában semmire sem elég. Nem elég kattintani egyet, és kész. Kell hozzá a fotós szeme, egyedi megközelítése, stílusa, és a képek feldolgozásához szükséges összetett háttértudása is.

Részemről maximalista típus vagyok. Mind a munkámhoz használt eszközök, mind a fotózások kivitelezése, mind a képeim utólagos feldolgozása terén. Ezen a weboldalon mindig az aktuális tudásomnak megfelelő, kizárólag általam készített képekkel találkozhatsz. Az azokon visszaköszönő minőséget garantálni tudom!

 

Köszönöm, hogy végigolvastad! Bármilyen kérdésed van érdeklődj bátran!

 

 

Mutier Riád fotográfus - MutierFoto.hu

 

 

fotográfus bizonyítvány sorszáma: 848655
adószám: 63366116-1-33
székhely: Pest megye - 2192 Hévízgyörk, József Attila u. 3.