Tisztelt Iskola! Tisztelt Intézményvezető!

 

Üdvözöljük iskolai fotózásokról szóló tájékoztató oldalunkon! Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az alábbiakban pár gondolatot szeretnénk megosztani a munkánkról, és az iskolai fotózások hazai helyzetéről, több éves tapasztalataink alapján.

 

Gyermekes szülőként, évek óta óvodai-iskolai fotózásokkal foglalkozunk professzionális minőségben.

 

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy itthon a fotózásnak ez a területe milyen mostohán van kezelve. Az intézmények részéről sokszor nem látszik az igény, hogy igazán minőségi szolgáltatást vegyenek igénybe, rengeteg az átlag alatti minőségű munka, és szolgáltató. Sajnos a "valakinek a valakije", a "már megszoktuk, jó az" sokkal erősebb szempontnak bizonyulnak, mint az, hogy a munkája milyen minőséget képvisel, és hogy mennyire elégedettek vele a szülők.

 

Részünkről bátran merjük állítani, hogy mi a partnereinkkel szembeni maximális korrektségben, és csakis a legmagasabb minőségben gondolkozunk. Tapasztalataink szerint ez utóbbi különösen ritka. Rengeteg az átlag alatti produktum. Sokszor hozzáértő szem számára ordít a képekről, hogy a "kolléga" az alapvető szakmai tudásnak is híján van. A szülő úgyis megveszi, hisz a gyermeke van rajta (ez egyébként csak részben igaz - professzionális minőségű képekből a szülők sokkal többet rendelnek). Nagyon sokan csak egy váltásnál tapasztalják meg, hogy milyen minőségi különbség lehetséges. Tulajdonképpen ezt eddig minden egyes új partner intézményben megtapasztaltuk. A szülők irányából óriási szokott lenni a lelkesedés. Csak pár példát idéznénk:

"Nagyon köszönöm a képeket, soha ilyen szépek még nem voltak az iskolai fotók!!!"

"Gratulálni szeretnék a fiamról készült képekhez! Fantasztikusak lettek! Amennyiben lehetőség van rá, a kisebbik fiamat is szeretném elvinni önökhöz fotózásra."

"Rendkívül igényesek a fotók,nagyon korrekt a kommunikáció! Profi munka! Gratulálok!"
 

 

 

 

 

Az iskolai fotózáson belül egyik nagyon kedves specialitásunk az "elsős lettem" típusú fotózások hagyományának megújítása.

Gyermekkorunkban minden család, nagyszülő polcán ott állt a gyermekek iskolába lépését emlékként megörökítő „első iskolaévem” fénykép. A mi családunkban is máig féltve őrzött értékek ezek a képek. Amikor a mi gyermekeink kerültek iskolába, sajnos már nem létezett ez a szokás.

Úgy gondoljuk ebben is tudunk egyedit, magasabb minőséget nyújtani. Kapcsolódva a hagyományos formához, mégis modern kivitelezésben.

 

   

 

Egy elsős fotózás kiváló lehetőség kipróbálni, hogy milyen formában, milyen minőségben tudjuk nyújtani fotós szolgáltatásainkat, és a szülők hogyan értékelik a lehetőséget.

 

Örömmel várjuk új iskolai partnerek jelentkezését, amennyiben:

- szeretnének az átlagtól magasabb színvonalú minőséget nyújtani a szülők részére

- szeretnék, ha az iskolának minimális adminisztrációs terhet jelentene a fotózások/megrendelések lebonyolítása

(erről aztán rémtörténeteket hallani, mennyi listával, adminisztrációval, válogatással terhelik a tanárokat-irodistákat - velünk ez eltűnik az életükből)

- olyan korrekt szolgáltatót keresnek, aki hatékonyan, a legmagasabb minőségben dolgozik, ugyanakkor kiválóan kommunikál a gyermekekkel

 

Az osztály és portré fotózások kivitelezése teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Tehát a képrendelés nem kötelező, nincs minimális mennyiség, vagy limit. Nem dolgozunk fix fotó csomagokkal. Így a szülők semmire sincsenek rákényszerítve, teljesen szabadon állíthatják össze az igényük szerinti megrendelést. Természetesen rendelhető előhívott kép, ajándék tárgy vagy akár a digitális kép is megvásárolható. A szülők mindig nagy lelkes

 

Részünkről a képeink középpontjában mindig a gyermekek állnak. A tekintetük, a mosolyuk örök emlék marad. Bátran merjük állítani, hogy átlag feletti, profi stúdiós portré minőségű képeket készítünk intézményi körülmények között. És nem kerül több időbe, és nem drágább mint az átlag.

 

Iskolai portré fotós minta képeinket itt találják: ISKOLAI PORTÉ PORTFÓLIÓ

 

Részünkről minden esetben a kölcsönösen előnyös együttműködés a cél.

 

   

 

Iskolai fotózásokat jellemzően az alábbi kategóriákban vállalunk:

-elsős lettem fotózás

-őszi/karácsonyi portré fotózás

-osztálykép fotózás

-tablókép fotózás (állandó partnereinknek)

-rendezvények fotózása (évnyitó, farsang, ballagás, stb.)

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése felmerülne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

                                                                                           erdeklodomerdeklodom