MRF_7599-ffKreatív fotózás - Budapest - Kopaszi-gátházasság esküvő szertartás menyasszony vőlegény esküvői fotós kreatív emlék

 

Tisztelt Óvoda! Tisztelt Intézményvezető!

 

Üdvözöljük óvodai fotózásokról szóló tájékoztató oldalunkon! Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az alábbiakban pár gondolatot szeretnénk megosztani a munkánkról, és az óvodai fotózások hazai helyzetéről, több éves tapasztalataink alapján.

 

Gyermekes szülőként, évek óta óvodai-iskolai fotózásokkal foglalkozunk professzionális minőségben. Egyik kiemelt területünk az őszi-/karácsonyi-/anyák napi portré  típusú fotózások kivitelezése.

 

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy itthon a fotózásnak ez a területe milyen mostohán van kezelve. Az intézmények részéről sokszor nem látszik az igény, hogy igazán minőségi szolgáltatást vegyenek igénybe, rengeteg az átlag alatti minőségű munka, és szolgáltató. Sajnos a "valakinek a valakije", a "már megszoktuk, jó az" sokkal erősebb szempontnak bizonyulnak, mint az, hogy a munkája milyen minőséget képvisel, és hogy mennyire elégedettek vele a szülők.

 

Részünkről bátran merjük állítani, hogy mi a partnereinkkel szembeni maximális korrektségben, és csakis a legmagasabb minőségben gondolkozunk. Tapasztalataink szerint ez utóbbi különösen ritka. Rengeteg az átlag alatti produktum. Sokszor hozzáértő szem számára ordít a képekről, hogy a "kolléga" az alapvető szakmai tudásnak is híján van. A szülő úgyis megveszi, hisz a gyermeke van rajta (ez egyébként csak részben igaz - professzionális minőségű képekből a szülők sokkal többet rendelnek). Nagyon sokan csak egy váltásnál tapasztalják meg, hogy milyen minőségi különbség lehetséges. Tulajdonképpen ezt eddig minden egyes új partner óvodánknál megtapasztaltuk. Mind az óvónők, mind a szülők irányából óriási szokott lenni a lelkesedés. Csak pár példát idéznénk:

"Köszönjük szépen a fotókat! Nagyon szép, igényes munka! Korrekt kommunikáció a rendelés során! Ajánlani fogom!"

"Nagyon szép képek készültek, és a kislányom - ami tőle meglepő - még azt is megjegyezte, hogy nagyon kedves volt a fotós bácsi."

"Nagyon szeretném megköszönni a minőségi munkát amit kaptunk! 4. gyermekem - 3. ovis évében készült - ovis fotói összehasonlíthatatlanok a nagyobbakéval."
 

 

 

Örömmel várjuk új óvodai partnerek jelentkezését, amennyiben:

- szeretnének az átlagtól magasabb színvonalú minőséget nyújtani a szülők részére

- szeretnék, ha az óvodának minimális adminisztrációs terhet jelentene a fotózások/megrendelések lebonyolítása

(erről aztán rémtörténeteket hallani, mennyi listával, adminisztrációval, válogatással terhelik az óvodai dolgozókat - velünk ez eltűnik az életükből)

- olyan korrekt szolgáltatót keresnek, aki hatékonyan, a legmagasabb minőségben dolgozik, ugyanakkor kiválóan kommunikál a gyermekekkel

 

A fotózások kivitelezése teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Tehát a képrendelés nem kötelező, nincs minimális mennyiség, vagy limit. Nem dolgozunk fix fotó csomagokkal. Így a szülők semmire sincsenek rákényszerítve, teljesen szabadon állíthatják össze az igényük szerinti megrendelést. Természetesen rendelhető előhívott kép, ajándék tárgy vagy akár a digitális fotó is megvásárolható.

 

Részünkről a képeink középpontjában mindig a gyermekek állnak. A tekintetük, a mosolyuk örök emlék marad. Bátran merjük állítani, hogy átlag feletti, profi stúdiós portré minőségű képeket készítünk intézményi körülmények között. És nem kerül több időbe, és nem drágább mint az átlag. Hasonlítsák össze bátran!

Óvodai portré fotós minta képeinket itt találják: ÓVODAI PORTÉ PORTFÓLIÓ

 

Részünkről minden esetben a kölcsönösen előnyös együttműködés a cél. Ezt szerencsére megerősíti, hogy az első próba év után, eddig minden új partnerünkkel állandósult a közös munka.

 

 

 

 


Természetesen tudjuk, hogy "messziről jött ember azt mond amit akar", de higgyék el bátran, fentiek nem holmi marketing maszlagról, hanem csak tényekről, és az őszinteségünkről szólnak. 

 

Egy személyes találkozó a legalkalmasabb arra, hogy megismerjenek minket, és egyeztessük a lehetőségeinket.
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése felmerülne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

                                                                                           erdeklodomerdeklodom