Kedves Érdeklődő!

 

Üdvözöllek szalagavató / szalagtűző rendezvény fotós oldalunkon. Amennyiben itt jártok, nyilván már konkrétan keresitek a megfelelő embert a nagy alkalom minél magasabb színvonalú megörökítéséhez. Az alábbiakban pár gondolatot szeretnék megosztani veletek a szalagavatók, iskolai rendezvények fotózásával kapcsolatban. Mindenképpen alaposan járjátok körbe a témát, és bármi kérdésetek felmerülne, érdeklődjetek bátran!

 

Egy megfelelő fotós kiválasztása napjainkban embert próbáló feladat. Ma már szinte közhelyesnek számít, de valóban komoly probléma a fotós szakma felhígulása. Mostanában aki vesz egy komolyabb hobbi gépet, és csinál pár szép fényképet, onnantól profi fotósnak kiáltja ki magát. Így keletkeznek naponta az "XY Photography'-k, akiknek többsége "művésznek" is titulálja magát. Sajnos az ügyfelek többsége könnyen félrevezethető pár jól sikerült kép által. Ti ne essetek ebbe a csapdába!

Az iskolai rendezvény fotózás komoly felkészültséget, gyakorlatot, és nagyon drága, professzionális felszerelést igénylő szakma. Attól, hogy valaki tud kültéri szép képeket készíteni, még nem lesz alkalmas egy rendezvény, előadás rohanásának, vagy a kifejezetten drága technikát igénylő, fényszegény beltéri helyszíneinek valóban profi színvonalú megörökítésére (egy tornateremben, sportcsarnokban nagyon kevés a fény). És akkor még az utómunka tudásának hiányáról nem is beszéltünk. Ami nagyjából ugyanolyan fontos, vagy még fontosabb mint a fentiek. Sajnos rengeteg gyenge minőségű "profi" fotót látni fórumokon, fotós oldalakon.

 

Egy jó tanács: ha különböző fotósok fényképeinek valóban a minőségét akarod összehasonlítani, akkor a telefonon, tableten nézelődést felejtsd el! Azoknak a kisméretű kijelzőjén a rossz minőségű képek is sokkal jobban néznek ki. Valódi különbséget, csak jó felbontású nagy képernyőn fogsz látni.

 

Fentieket szeretném képeken keresztül is demonstrálni. Az alábbiakban ugyanazon a rendezvényen készült képeket láthatsz párokba rendezve. Az egyik az én munkám, a másik egy szintén felkért, fizetett fotósé. Tehát teljesen egyező körülmények. A képek nincsenek manipulálva, így kerültek átadásra a megrendelőnek. Talán nem kell részletesen magyaráznom, hogy mi a különbség.

 

szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál

 

Szalagavatók fotózásánál általános hibának látom, hogy minden osztály külön fotóst alkalmaz. Sokkal jobban járna a megrendelő, ha inkább együtt dolgozó fotós párost alkalmazna a feladatra. Miért?

-mert több külön fotós tök fölöslegesen fotózza párhuzamosan ugyanolyan formában ugyanazt az eseményt. Egy fotós páros, akik összehangolva dolgoznak, egy színesebb, változatosabb, magasabb minőségű képanyagot tudnak megvalósítani.

-mert egy fotós (vagy fotós páros) biztos, hogy kedvezőbb áron vállalja a fotózást, mint ha 3-4 kerül külön felkérésre. (persze azonos minőséget feltételezve)

A kettővel együtt a megrendelő egyértelműen sokkal jobban jár. Ha lehetőség van rá, mi ezt javasoljuk!

 

Egy ilyen rendezvény egyszeri alkalom, hidd el megéri minőségi szolgáltatót választani!
 

szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál

 

Amit garantálni tudunk:

-fotográfus végzettséggel rendelkező, profi, számlaképes fotós

-valóban professzionális felszerelés

-a portfóliónkban láthatónak megfelelő minőségű munka

 

Extra szolgáltatásunk mini fotó stúdió kitelepítése a helyszínre. Ezáltal lehetővé válik stúdió minőségű portré képek készítése barátokkal, családtagokkal a rendezvényen.

 

szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál szalagavató, szalagtűző, rendezvény, nyitótánc, keringő, bál
 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, és nyitott vagy egy személyes egyeztetésre, vagy bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

erdeklodomerdeklodom